×
×

Безбедност
без гајле

MobiPay користи софистицирани безбедносни методи за мирно и безгрижно купување

bezbednost

ЗОШТО Е БЕЗБЕДНО?

  • Безбедност базирана на СИМ картичката која не е можно да се клонира;
  • Специјален MobiPay ПИН кој само вие го знаете за авторизација при секоја трансакција;
  • При изгубен телефон можете веднаш да го блокирате со повик до Контакт центарот на 070122 кој работи 24/7;
  • Нема никакви податоци кои се зачувуваат на самиот телефон или негови делови.

MobiPay користи најсофистицирани повеќестепени безбедносни методи и врвна заштитна технологија за сигурно и безгрижно купување, секогаш и секаде.

Плаќањата се вршат со патентирана DoV (Data Over Voice) технологија која овозможува виртуелно плаќање од кој било мобилен уред со активна линија од Телеком.