×
×

MobiPay партнерство за успешен бизнис

MobiPay партнерство

MobiPay е нов иновативен начин на плаќање, овозможен од Телеком НЛБ Тутунска банка и Стопанска банка АД Битола, со стремеж за проширување на партнерството со други заинтересирани деловни субјекти.

види повеќе >

MobiPay трговци

Станете МоbiPay трговец и обезбедете им на вашите корисници современ, брз и сигурен начин на плаќање!

види повеќе >

Што е MobiPay?

MobiPay e сосема нов начин на безготовинско плаќање овозможен со мобилен телефон директно од банкарска сметка

види повеќе >