×
×

Што е MobiPay?

MobiPay e сосема нов начин на безготовинско плаќање овозможен со мобилен телефон директно од:

  • постпејд телефонска сметка;
  • припејд MobiPay сметка;
  • банкарска сметка.

Преку MobiPay Вашиот телефон станува виртуелен паричник, а Вие добивате сѐ што Ви треба на уредот кој е секогаш со Вас. Носете мобилен телефон и имајте сѐ со себе!

Брзо, безбедно и паметно!

Плаќај попаметно

Eден клик ве дели од наједноставниот начин на плаќање.