×
×

Одберете MobiPay решение според вашите потреби:


1. MobiPay терминали


MobiPay терминалите претставуваат соодветно решение за наплата во продавници каде што плаќањето се врши на каса  или при наплата
во услужни дејности каде што е потребна мобилност. Уредите се лесни за користење, опремени со GPRS,  батерија и интегриран принтер.

Главни карактеристики:

 1. Терминалите се мобилни и не треба да се постојано вклучени во струја;

 2. Имаат интегриран принтер што овозможува принтање на потврди за завршена наплата;

 3. Лесни се за користење, слични како терминалите за картички;

 4. Сите трансакции се одобруваат во брзо и реално време;

 5. Обезбедени се и соодветни извештаи како помош за финансиската евиденција.2. Автоматизирани продажни места

MobiPay решението е погодно за автоматизираните продажни места како што се автомати за кафе, грицки, пијалаци, паркинг карти, информации, игри итн. Овозможува целосен преглед на прометот во вашата мрежа на автомати во реално време, како и поголема безбедност за вашите пари.   

Главни карактеристики:

 1. Најдобро безготовинско решение за автомати на пазарот;

 2. Лесно за инсталација;

 3. Поддржани се сите главни стандарди за поврзување со автоматите;

 4. Нема фиксни месечни трошоци;

 5. Флексибилни модели на соработка во зависност од вашиот бизнис;

 6. Едноставно за користење од корисниците.