×
×

Користете ги екслузивните можности на MobiPay:

Нова, иновативна и сигурна можност за безготовинска наплата;

  1. Брзо и лесно имплементирање преку поставување на МоbiPay терминали на вашето продажно место;

  2. Брз и гарантиран трансфер на средства - средствата од плаќањата ги добивате веќе наредниот работен ден на вашата сметка во НЛБ Тутунска банка;

  3. Без фиксни месечни трошоци - сите трошоци се содржани во единствена провизија од трансакција*;

  4. Не е потребна фиксна телефонска линија или интернет пристап;

  5. Решение и за специјални индустрии (машини за храна и пијалаци, паркомати, фиксни и мобилни продажни станици итн.);

  6. Можност за продажба на електронски ваучери од Телеком за остварување дополнителни приходи;

  7. Екслузивна можност за презентација на вашата компанија преку комуникациските канали на MobiPay.

*Важи за одреден минимален месечен промет.