×
×

MobiPay решенијата се наменети за сите компании кои се кориснички ориентирани и сакаат на своите клиенти да им обезбедат современо и ефикасно решение за плаќање, а за себе брза и сигурна наплата. Потребно е само да имате сметка во НЛБ Тутунска банка АД Скопје или во Стопанска банка АД Битола.

 

Не пропуштајте ја оваа одлична можност да станете MobiPay трговец, пратете порака на е-адресата partner.support@telekom.mk, со информација за дејноста, локацијата и името на вашата компанија, како и контакт податоци. Нашите агенти ќе ве контактираат за понатамошни консултации заедно да го договориме вистинското решение за вас.